2018 COLLEGE TIMES

TIMES
PRIMARY
SECONDARY
DURATION
8.30 to 8.50 Morning Prep Homeroom 20 min
8.50 to 9.40 First Session Period 1 50 min
9.40 to 10.30 Period 2 50 min
10.30 to 11.00 First Break 30 min
11.00  to 11.50 Second Session Period 3 50 min
11.50 to 12.40 Period 4 50 min
12.40 to 1.10 Second Break 30 min
1.10 to 2.00 Third Session Period 5 50 min
2.00 to 2.50 Period 6 50 min
2.50 to 2.55 Homeroom 5 min

2018 TERM DATES 

Term 1 Monday 22 January to Thursday 29 March
Term 2 Tuesday 17 April to Friday 29 June
Term 3 Monday 16 July to Friday 21 September
Term 4 (Secondary) Wednesday 8 October to Friday 30 November
Term 4 (Primary) Monday 8 October to Friday 7 December